13. - 15. april 2023 - Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, 1665 København

Stephen Schwartz’ Tony-vindende ’Pippin’ er musical-ekstravagance, når det er mest kulørt, legesygt og overgearet. Som cabaret, cirkus og karneval på én gang!

”Less is more, ” lyder nok underligt til at starte med, når denne festbombe af en musical baldrer derudaf i glitrende, glimrende stil så ingen kan være i tvivl om det totale overdrev. Men det er den slags show, hvor alt kan ske, så pludselig er mindre bare større.

Det er show i showet, heftigt meta-teater, hvor der tales til publikum, og indbydes til fællessang – altså indtil performeren proklamerer, at nu vil hun gerne synge det sidste alene! skuespillerne bliver og uenige indbyrdes midt på scenen, mens første skuespillerne forsøger at styre de andre performere mod en storslået finale!

Gå ikke glip af denne musical, der er historien om en gruppe cirkusartister som opfører musicalen Pippin. Historien om en ung helt, der prøver at finde sin passion og går grueligt meget igennem frem mod en happy ending eller? Vi griner og græder med Prins Pippin

– og Du er inviteret med!

Instruktion Clara Marie Tange

Kapelmester Jeppe Manggaard

Sang coach og producent Christina Falk Nielsen

Køb billetter til Pippin the musical her