Christina Falk Nielsen

Christina Falk Nielsen

Sang - Dagsforløb, Musical & Opera

Christina Falk Nielsen er uddannet cand.mag i musik og teater fra Københavns Universitet. Hun har ydermere taget en to-årig sangteknisk uddannelse hos Anne Rosing.

Christina stiftede i 2011 skolen Sing In body, der blev godkendt under Københavns Kommune og derfor modtager årlig finansiel støtte fra kommunen. Visionen var at kunne give kvalitetsundervisning til unge til en pris, der er til at betale. Alle skolens lærere skal være udøvende i deres fag og have et fagligt højt niveau. I skolens første år blev kun udbudt sangundervisning.  Musicallinjen blev grundlagt i 2014 og operalinjen i 2017.

Christina er i sit virke udover at lede skolen og undervise i sang også kulturaktør på højeste plan. Hun har således stfitet og grundlagt Cph Opera Festival og leder kontinuerligt efter ny formidlingsformer for især opera. Christina er udøvende sanger og giver koncerter i både ind og udland.

Clara Marie Tange

Clara Marie Tange

Skuespil - Dagsforløb & Musical

Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.

Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Mikkel Schnettler

Rytmelære - Dagsforløb / Kapelmester - Musical

Uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med percussion som hovedinstrument. Har undervist i 20 år på bla. konservatorier, universiteter, musikskoler og folkeskoler. Har spillet og indspillet med et hav af forskellige kunstnere i ind- og udland, heriblandt Rasmus Nøhr, Karen Mukupa, Al Agami, Annette Heick og mange andre.

Har desuden været kapelmester og musiker på en lang række teaterforestillinger. Driver firmaet RYTMEworkshop, der laver stomp og rytmetræning med firmaer og private.

Vidar Hansen

Danselærer musical og dagsforløb

Vidar underviser i moderne dans, ballet, jazz, koreografi og yoga. Han er uddannet danser  ved Balletakademiet i Gøteborg / Sverige og ved Peridance Capezio Center i New York /  USA. Han er efterfølgende uddannet danseformidler fra Statens scenekunstskole og Kunst  og kulturlederuddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole i København.

Vidar har arbejdet i 20 år som professionel danser i hele Skandinavien og USA.

Vidar var ansat på skolerne i Oure fra 2009 – 2021 . Hvor han var Kunstnerisk og  Pædagogisk leder for danselinjen.

“Det vigtigste for mig som underviser, er at hjælpe eleven med at optimere sit eget  potentiale og at finde sit eget udtryk som danser eller performer. Det gælder både kropsligt  og teknisk, såvel som elevens mind-set og kreativitet”.

Jonas Bordinggaard

Forestillingslederpå musical

Charlotte Thaning

Repetition, Kor - Opera

Charlotte Thaning, pianist. Uddannet fra Det fynske Musikkonservatorium og fra Det Kgl danske Musikkonservatorium hos Rosalind Bevan og Amalie Malling. Hun er en særdeles efterspurgt kammermusiker og akkompagnetør og har optrådt ved utallige koncerter i Danmark, de fleste europæiske lande samt USA, Japan og Australien. Kendt som pianist i Eskær Trioen, der tilbage i 1996 vandt P2 Musiks Kammermusikkonkurrence. Trioen har været aktiv på den danske og internationale kammermusikscene i over 20 år og har indspillet en række prisbelønnede CD-er, har modtaget en stribe legater og hædersbevisninger og er bl.a tildelt P2 Musiks Music Award for “Årets Kammermusikindspilning” samt “Årets klassiske CD” i 2005. Trioen har også vundet anderkendelsen som “Månedens indspilning” i det internationale musikmagasin “The Strad”. Charlotte Thaning samarbejder derudover med mange af landets mest fremtrædende musikere og mange fremtrædende sangere. Hun er pianist i “Musikteater Saltomortale” og har med dem turneret med flere nykomponerede børneoperaer, samt den meget roste musikteaterforestilling “Koncert for Lou” på Teater Republique. Hun har også medvirket i flere børneoperaforestillinger for “Levende Musik i Skolen”. Hun er som solist modtager af Victor Schiølers æreslegat og Ester Vagnings legat. Siden 2007 har hun været ansat ved Det Kgl danske Musikkonservatorium.

Alexander Ogdal Møller

Lyddesigner og afvikler

Uddannet elektro ingeniør med speciale i elektro akustik. I 2008 var han på den rytmiske højskole som lydtekniker og har efterfølgende fokuseret på lyd i forbindelse med teater.

Han har arbejdet med professionelt lyddesign og afvikling siden 2005. Alexander arbejder fast for flere ungdomsskoler, ungdoms teaterforeninger og er derudover fast afvikler på bl.a. Hamletscenen og Nørrebro Teater.

Udover teater afvikling, laver Alexander lyd for bands, solister mm. samt til diverse arrangementer rundt omkring i hele landet.

Jonathan Ravn Selnæs

Lysdesigner og afvikler

Blev færdiguddannet Eventtekniker med speciale i Illuminationsteknik i 2018, og fik branchens sølvmedalje. Under sin uddanelse har han været fast belysningstekniker i bl.a. DR’s koncertsal. Forinden var han på Hoptrup efterskole med speciale i lys.

Med sine 10 års erfaring, har Jonathan rigtig meget viden at byde ind med. I de seneste 7 år har han lavet diverse musicals, heriblandt, Den Eneste Ene, Hairspray og Verden Venter.

Jonathan arbejder til hverdag som freelance lystekniker og deltager bl.a. i diverse større events og TV-shows.

Emil Vodder

Lysmester på opera

Emil Vodder K. dimitterede som komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 2018. I sit virke har han generelt stort fokus og interesse for forholdet mellem lyd og form, og han arbejder derfor med en bred vifte af auditive og visuelle udtryksformer, som blandt andet tæller performance-kunst, totalinstallationer, koncerter, teater m.m. – ofte i et tværmedielt format. Således er det også naturligt for ham at indtage en plads i produktionenteamet, hvor han arbejder med scenografi og form i forhold til fortolkninger af musiske værker.

Læs mere om Emil Vodder